+31 (0)162 - 57 17 51 info@smaakrijk-bv.nl

Groente

« 1 van 2 »

Bij Smaakrijk vindt u een groot en divers aanbod aan heerlijke verse groenten. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk groenten lokaal en direct bij de producent in te kopen.

Deze producten zijn gegarandeerd vers, soms zelfs ’s morgens geoogst en ’s middags in de winkel. Omdat er geen tussenhandel plaatsvindt, kunnen deze streekproducten vaak goedkoper worden aangeboden. Niet alles is lokaal verkrijgbaar, daarom wordt een deel ingekocht via een groothandel. De beschikbaarheid van streekproducten is erg afhankelijk van het seizoen.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten