Over Smaakrijk

Smaakrijk is geopend in april 2013 en is gevestigd aan de Heemraadsingel in Raamsdonk. Eigenaars Hanno en Jolanda van Strien hebben op deze locatie tevens een speciaalzaak voor diervoeders en ruitersport.

Men had al langer het idee om het assortiment uit te breiden met streekproducten in de vorm van groente en fruit. Wanneer begin 2013 bekend wordt dat de dorpsslager er mee gaat stoppen, besluit men het idee van streekproducten groter op te zetten.

In twee weken tijd is een deel van Van Strien Diervoeders en Ruitersport omgebouwd tot Smaakrijk. Naast streekproducten en vers vlees en vleeswaren, is de winkel aangevuld met alle andere reguliere groenten en fruit. Ook zelfgebrande noten, geschenkpakketjes en boerenkaas behoren tot het assortiment.

Het aanbieden van verse kwaliteitsproducten welke lokaal worden ingekocht is de missie van Smaakrijk. Door producten direct van een producent te betrekken kunnen deze vaak scherp geprijsd worden omdat er geen tussenhandel plaatsvindt. De producten worden zorgvuldig geselecteerd bij boeren en tuinders in Raamsdonk, Waspik, Made, Hank, Klein Dongen, Sprang-Capelle en Drunen.