+31 (0)162 - 57 17 51 info@smaakrijk-bv.nl

Over Smaakrijk

Smaakrijk is geopend in april 2013 en is gevestigd aan de Heemraadsingel in Raamsdonk. Eigenaars Hanno en Jolanda van Strien hebben op deze locatie tevens een speciaalzaak voor diervoeders en ruitersport.

Men had al langer het idee om het assortiment uit te breiden met streekproducten in de vorm van groente en fruit. Wanneer begin 2013 bekend wordt dat de dorpsslager er mee gaat stoppen, besluit men het idee van streekproducten groter op te zetten.

In twee weken tijd is een deel van Van Strien Diervoeders en Ruitersport omgebouwd tot Smaakrijk. Naast streekproducten en vers vlees en vleeswaren, is de winkel aangevuld met alle andere reguliere groenten en fruit. Ook zelfgebrande noten, geschenkpakketjes en boerenkaas behoren tot het assortiment.

Het aanbieden van verse kwaliteitsproducten welke lokaal worden ingekocht is de missie van Smaakrijk. Door producten direct van een producent te betrekken kunnen deze vaak scherp geprijsd worden omdat er geen tussenhandel plaatsvindt. De producten worden zorgvuldig geselecteerd bij boeren en tuinders in Raamsdonk, Waspik, Made, Hank, Klein Dongen, Sprang-Capelle en Drunen.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten