Maaltijdservice van Smaakrijk

Op zoek naar een goede en kwalitatieve maaltijdservice in de regio’s rondom Oosterhout of Raamsdonksveer? Of heeft u geen zin of geen tijd om te koken? Geen probleem! Bij Smaakrijk uit Raamsdonk kunt u terecht voor gezonde kant en klare maaltijden, vers bereid in eigen keuken. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan uit de Hollandse, Oosterse en Italiaanse keuken. Wij werken met zoveel mogelijk seizoens gebonden producten, waardoor we een afwisselend aanbod van gezonde maaltijden voor u kunnen maken.

Meer informatie over onze maaltijdservice of het Tafeltje Dekje concept?

Voor wie?

Onze maaltijdservice is vergelijkbaar met het Tafeltje Dekje concept en ideaal voor ouderen, bedrijven, studenten en gezinnen.

Het mag duidelijk zijn dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten, maar de ervaring leert ons dat het laten bezorgen van maaltijden vooral gewild is onder:

 • Verse maaltijden voor ouderen
  Smaakrijk levert gezonde en verse maaltijden aan huis. Ook wel beter bekend onder het Tafeltje Dekje concept richten wij ons tevens op ouderen, mensen met een beperking en zorginstellingen. Ideaal als uzelf (of iemand in uw familie) moeite heeft met het bereiden van een verse maaltijd.
 • Maaltijden bezorgen voor tijdens het overwerk
  Overwerken komt steeds vaker voor. Onze huisgemaakte maaltijden zijn dan ook uitermate geschikt voor bedrijven die met regelmaat hun personeel een gezonde maaltijd aan willen bieden. Eventueel, bij groepen vanaf 8 personen, warm aangeleverd. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden en het assortiment.
 • Maaltijdservice voor (drukke) gezinnen
  Hoewel in mindere mate dan de maaltijden voor ouderen en bedrijven, worden onze maaltijden steeds vaker besteld voor gezinnen met kinderen. Families zijn vaak erg druk, waardoor het koken er vaak bij inschiet. Het is dan ook ideaal om een aantal gezonde kant en klare maaltijden in huis te hebben. Precies voor die drukke momenten.

> Geïnteresseerd in het laten bezorgen van een verse maaltijd?

Stel zelf uw maaltijd samen

Het mooie van onze maaltijdservice is dat u uw maaltijd zelf kan samenstellen. Onze 1 persoons maaltijden kunt u bestellen in de gewichten van 400, 500 en 700 gram. Verder bestaat het menu uit 5 hoofdschotels:

 1. Hollandse stamppotten
 2. Hollandse maaltijden
 3. Maaltijdschotels
 4. Oosterse maaltijden
 5. Italiaanse maaltijden

 

De volledige menukaart kunt u hiernaast bekijken of hier als PDF downloaden.

Wij staan altijd open voor uw wensen, ideeën en aanvullingen. Graag komen wij samen met u tot de gewenste samenstelling van uw bestelling.

> Benieuwd welke seizoens producten op dit moment beschikbaar zijn?

Waar bezorgen wij onze maaltijden?

Smaakrijk is een ambachtelijke dorpswinkel uit Raamsdonk met een ruim assortiment aan groenten, fruit en vlees. Daarnaast bereiden en bezorgen wij dagelijks verse Tafeltje Dekje maaltijden uit eigen keuken in de regio:

 • Oosterhout
 • Raamsdonk
 • Raamsdonksveer
 • Geertruidenberg
 • Waspik
 • Hank
 • Dussen

Uiteraard kunt u ook zo’n heerlijke verse maaltijd bij ons bestellen en bij ons in de winkel in Raamsdonk ophalen.

> Uw woonplaats staat niet in bovenstaande lijst, maar u woont wel in de regio? Neem dan even contact met ons op.

Veel meer dan een maaltijdservice

Wij beschikken over een winkel met een ruim assortiment aan groenten, fruit en vlees. Naast het bereiden en bezorgen van maaltijden, verzorgen wij tevens catering op locatie.

De catering kan bestaan uit een snelle hap, lunches, bedrijfsfruit, buffetten, hapjes, smulplank, smulsteen, tapas en wok gerechten. Daarnaast bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan gourmet & fondue schotel en barbecue pakketten.

> Neem contact met ons op als u meer wilt weten over een maaltijdservice of catering

Contact met Smaakrijk maaltijdservice

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze maaltijdservice, Tafeltje Dekje of andere diensten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Wat kunt u ons vinden?

U bent uiteraard ook van harte welkom in onze ambachtelijke dorpswinkel aan de Heemraadsingel 10 in Raamsdonk.